TUNTIHINNAT

Henkilökohtainen kausikortti, hinta 532 €

Kausikortteja voi ostaa joko syys- ja/tai kevätkaudelle. Kausikortti sisältää: * 19 tuntia opetusta pienessä vakioryhmässä, * tunteja voi ratsastaa myös etukäteen, jos ryhmissä on tilaa, * kausikortin lunastanut voi ostaa lisätunteja edulliseen 25 euron hintaan, * kauden aikana osa tunneista voidaan pitää teoriatunteina, mikäli sääolot ovat poikkeuksellisen huonot (ukkonen, pakkanen jne), * kausikortin tunnit on ratsastettava ko. kauden sisällä, eikä niitä ole mahdollista siirtää uudelle kaudelle, * jokaisen kauden aikana järjestetään muutamia korvaustunteja.

Omahevoskausikortti ja muut vaihtoehdot täysihoitohevosille

Kausikortti sisältää: * 19 tuntia opetusta vakioryhmässä (360 €). * Tunteja saa ratsastaa etukäteen tai useamman kerran viikossa ryhmissä, joissa on tilaa. Muuta: * Hevostaitotunnit maanantaisin (1,5h x 19) hinta 480 omalla hevosella. * Irtopienryhmätunteja (2-4 ratsukkoa) torstaisin hinta 22 euroa/tunti (omalla hevosella, varataan viikoittain tarvittaessa).

Henkilökohtainen 10 kerran kortti, hinta 310 €

Kortti sisältää: * 10 tuntia opetusta pienissä vakioryhmissä, * kortti on voimassa 11 viikkoa sen lunastamisesta ja tunnit varataan sarjaan ko. viikkojen ajaksi.

Irtotunti, hinta 36 €

Irtotunti sijoittuu niille tunneilla, jotka ovat irtotunnin ratsastajan tason mukaisia. Irtotunnit maksetaan käteisellä opettajalle ennen tunnin alkua. Huom! Jos et pääse tunnille, niin tunnit on peruutettava tekstiviestillä (050-517 38 98) viimeistään edellisenä iltana klo 20.00 mennessä. Tällöin korvausoikeus säilyy. Rästitunteja voi kysyä tekstiviestillä päivittäin klo 20.00 jälkeen.

Yksityistunti, hinta tallin hevosella 60 € ja omalla hevosella 50 €

Yksityistunnin sisältö ja harjoitukset räätälöidään ratsukkokohtaisesti.

Ratsukon analyysi -paketti, hinta 400 €

Ratsukon analyysi -paketin avulla ratsukon on mahdollista selvittää mahdollisia ongelmakohtia omassa työskentelyssään ja tämän jälkeen saada niihin yksilöllisiä valmentautumisohjeita. Paketti sisältää: * alkukeskustelun ja lähtötilanteen kartoituksen, * 1,5 tunnin yksityisopetuksen ja laadukkaan kuvausmateriaalin, * ratsastuksen analysoinnin ja korjaustoimenpiteiden etsimisen kuvausmateriaalia hyödyntäen, * valmennusohjeet ja oma DVD, jossa kooste kuvausmateriaalista.

Pankkiyhteys
Nordea 147030-223670