RYHMÄT
Tervetuloa kokemaan uusia ja antoisia elämyksiä pienien, vahvojen ja turvallisten Islanninhevosten kanssa. Tallimme tarjoaa yksilöllisiä, joustavia ja turvallisia hevospalveluita ryhmille, yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Järjestämme sopivan ohjelman olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut hevoskonkari. Ohessa muutamia esimerkkejä suosituimmista hevospalvelupaketeista.

"Tutustu Islanninhevoseen"
* kesto 3-4 tuntia
* ryhmäkoko 8 henkilöä
* hinta alkaen 530 €/ryhmä
Tutustu Islanninhevoseen -hevospalvelupaketti sopii kaikille hevosista kiinnostuneille sekä myös vähän ratsastuskokemusta omaaville henkilöille. Aluksi tutustutaan hevoseen katselemalla, koskettelemalla ja rapsuttamalla hevosta sekä kuullaan Islanninhevosen historiasta, taustasta ja erityispiirteistä. Tämän jälkeen tutustutaan varusteisiin ja noustaan ratsastuskentällä turvallisesti selkään. Yhteisen sävelen löydyttyä lähdetään ohjatulle metsäretkelle kahdessa peräkkäisessä ryhmässä.

"Islanninhevosen askellaji - tutustu sinnikkääseen tölttäriin"
* kesto noin 3 tuntia
* ryhmäkoko 4 henkilöä
* hinta 90 €/henkilö
Islanninhevosen askellajit -hevospalvelupaketti sopii hyvin muilla hevosroduilla ratsastaneille henkilöille. Aluksi tutustutaan hevosiin ja Islanninhevosen erityispiirteisiin. Tämän jälkeen noustaan ratsastuskentällä turvallisesti selkään, jonka jälkeen henkilökohtaista askellajiopetusta. Lopuksi tehdään 1,5 tunnin maastoratsastusretki. Maastoretken jälkeen kahvit ja sämpylät maagisilla vanhan jäävaraston raunioilla tai tunnelmallisessa kodassa/takkahuoneessa.

"Erilainen seikkailu- tai virkistyspäivä issikkamaailmassa"
* kesto 3-6 tuntia
* ryhmäkoko 4-20 henkilöä
* ohjelma ja tarjoilut räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti
* hinnat vaihtelevat riippuen sisällöstä ja tarjoiluista
Seikkailu- ja virkistyspäivä sopii hyvin erilaisten ryhmien toimivuutta lisäävään yhteishengen nostatukseen. Päivän aikana tutustutaan Islanninhevosiin. Päivään voidaan sisällyttää myös luontoon ja hevosiin liittyvä urheilu- tai leikkimielinen tehtävärata tai luento kullekin työyhteisölle sopivasta aiheesta ratsastavan työyhteisökouluttajan avulla. Tarjolla myös Method Putkisto ohjaajan palvelut. Saatavilla lounasta/välipalaa/savuntuoksuista nokipannukahvia ja lettivehnästä, aivan kuten haluatte ja ryhmällenne parhaiten sopii. Kysy ryhmällenne sopiva tarjous.

"Kuutamoratsastus"
* kesto noin 2 tuntia
* ryhmäkoko 2-4 henkilöä
* hinta 85 €/hlö
Ympärillä yön hiljaisuus, yllä taivas ja alla luotettava islanninhevonen. Otsalamppujen avulla toteutettava vaellus, joka on todellinen elämys. Vaelluksen jälkeen nokipannukahvit ikivanhojen raunioiden syleilyssä.